preloader

Audio opnames

Control Room

Sound en geluidskwaliteit zijn ontzettend belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor een volledig digitale straat gebaseerd op audio interfaces met Midas designed pre-amps, ondersteund door wereldklasse referentie monitors van Adam Audio. Combineer dit met Logic Pro X als recording software, aangevuld met topklasse plugins van Waves en Slate Digital en je kan alle kanten op met je geluid.

Ons opnameplatform wordt ondersteund door een Presonus Faderport 16 voor de analoge ‘feel’. 

Met 20 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een band om mee te luisteren. Buiten de Control Room is een grote lounge en bar om de oren even wat rust te geven.

Drum Room

De Drum Room is volledig afgeschermd van de live room en control room om het beste sonische resultaat te krijgen. Standaard staat hier een zesdelig drumstel opgesteld met negen microfoons. De ruimte is 20 vierkante meter groot. Er is een koptelefoon beschikbaar met eigen in-ear mix.

Live Room

De Live Room biedt plaats voor zeker vijf muzikanten en is 40 vierkante meter groot. Volledig akoestisch behandeld, voorzien van luchtverversing, verwarming én airconditioning (op gescheiden stroomgroepen).

Er zijn koptelefoons beschikbaar waar je een eigen mix overheen krijgt. Wil je de drummer wat harder horen? Geen probleem! Elke muzikant kan alle sporen exact zoals hij wil afgemixt krijgen zonder dat het invloed heeft op de eindmix.

Big Room

De Big Room is 200 vierkante meter, voorzien van volledige houten vloer en een hoog plafond. Wil je een volledig orkest meenemen? Geen probleem! Wil je graag een groots drumgeluid met een natuurlijke reverb erin? Of je gitaren echt lekker laten janken tegen de muren omhoog? Hier kan je terecht!

2022 Firecrate. Alle rechten voorbehouden.